STAP AAN BOORD

Novatore zoekt naar ondernemende professionals die eraan toe zijn om onder de vlag te varen van een onafhankelijk en sterk adviesbureau. De aanwezigheid van jarenlang opgebouwde kennis over contentmanagement, aangevuld met de ervaring op het gebied van consultancy en/of programma- en verandermanagement bieden jou de kansen om door te groeien tot een absolute expert binnen dit vakgebied.

 

Wij hebben verschillende uitdagende opdrachten die in het hart van een organisatie moeten worden uitgevoerd en bepalend zijn voor de digitale transformatie binnen de overheid.

 

Werken voor een bedrijf als Novatore moet je liggen.

We zoeken professionals met een ondernemersgeest. Ondernemende professionals die het belangrijk vinden om deel uit te maken van een hecht team van experts. Experts in de wereld van content management die voor onze klanten het verschil maken door hun combinatie van gedrevenheid en innovatieve vermogen.

Novatore kent een beloningsmodel dat past bij ondernemende professionals.

Dit betekent dat we een meer dan marktconform contract kunnen bieden. Arbeidsvoorwaarden die zijn afgestemd op je eigen carrièreverleden en de ambities die jij de komende jaren samen met ons gaat verwezenlijken.

 

Novatore groeit uit tot de kennispartner binnen de wereld van contentmanagement en vernieuwing van samenwerken. We zijn voortdurend op zoek naar:

  • Young professionals

  • Consultants

  • Senior consultants

 

Young professionals

Je staat aan het begin van jouw carrière. Je bent op zoek naar een omgeving waar je direct betekenisvol kan zijn. Je wilt leren, ervaring op doen en meedraaien in een team waar innovatie en succesvol zijn, sleutelwoorden zijn. Je beschikt over een goede opleiding (HBO/Universitair niveau Bedrijfskunde, Business IT & Management, Bestuurlijke Informatiekunde, Informatica) en wilt nu lekker aan de slag!

 

Consultants

Je beschikt over een aantal jaren (2-3 jaar) werkervaring en hebt dus al enigszins zicht gekregen op het werkveld van een adviseur. De dynamische markt van de overheid trekt jou aan om met behulp van contentmanagement optimaal in te kunnen spelen op de vraagstukken die daar voorliggen op het gebied van digitalisering, ketensamenwerking, wet- & regelgeving, etc.

 

Senior Consultants

De markt van contentmanagement is jou niet vreemd meer en je hebt inmiddels al de nodige jaren ervaring (minimaal 5 jaar) opgebouwd in het uitvoeren van opdrachten waarbij je hebt aangetoond deze zelfstandig tot een succes te kunnen uitvoeren.

Je zoekt nu een team van professionals om samen met elkaar door te kunnen groeien naar een leidende positie in de Nederlandse markt.

 

Stuur ons je profiel

 

Zeil met ons mee! Om elkaar goed te leren kennen gaan we met de nieuwe crew zeilen.

Heb je interesse, stuur ons dan jouw profiel toe met een korte omschrijving in wat voor functie je graag bij ons wilt werken. Stuur dit naar aanboord@novatore.nl en we spreken elkaar snel!

© 2020 NOVATORE