top of page
  • novatore

Aan boord bij Novatore: Elmo Voeten

Elmo Voeten is op 1 februari begonnen als consultant bij Novatore. Enthousiast en ondernemend, op zoek naar een nieuwe uitdaging die aansluit op zijn interesse rondom digitale transformaties en de veranderkundige aspecten die daarbij spelen. In zijn vorige functie richtte hij zich vanuit zijn rol als proces analist op het analyseren en in kaart brengen van bedrijfsprocessen bij een van de vier grootste gemeenten.

"Alle uitdagingen binnen een organisatie staan en vallen bij de menselijke aanpak. In mijn rol als adviseur ben ik er op gericht om teams, medewerkers en klanten waar nodig te voorzien van persoonlijke ondersteuning bij grote (verander)opgaven. Het oplossen van complexe vraagstukken en het helpen van mensen geeft mij enorm veel energie en voldoening.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan thaiboksen en fitness. Ik houd er dan ook van om mijzelf enorm uit te dagen. Deze instelling brengt mij altijd naar de volgende stap in mijn leven, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Tuurlijk moet er ook altijd ruimte zijn voor ontspanning. Dit doe ik dan graag door lekker te koken, oude films te kijken of te lezen. Daarnaast houd ik ook erg van reizen. Of het nou een actieve vakantie is of lekker luieren aan het zwembad, zolang de zon maar lekker schijnt ben ik erbij!"23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page