top of page

Melody Merenciana

Senior Consultant

Melody is gespecialiseerd in de volgende gebieden: informatie-/projectmanagement, implementatiemanagement, product-owner/agile werken, en changemanagement. Daarnaast ben ik mijn master aan het afronden en door middel van cursussen wil ik mij gaan richten op andere gebieden van informatiemanagement, maar ook wil ik meer gespecialiseerd raken op gebied van architectuur & aspecten rondom blockchain. 

melody.merenciana@novatore.nl

06 16 50 23 83

  • LinkedIn

MEER OVER MELODY

Het leven zit vol uitdagingen. Deze uitdagingen sturen niet mijn leven, maar ik stuur de uitdagingen. Keep control and when you lose it: take it back! 

Hartelijk, open en met een gezonde nieuwsgierigheid wil ik graag met enthousiasme nieuwe uitdagingen aangaan. Het is voor mij een plezier om samen te kunnen werken met de collega’s van Novatore. We vullen elkaar aan en weten elkaar op een juiste wijze aan te spreken om zo gezamenlijk verder te kunnen groeien zowel als organisatie als op persoonlijk vlak. Verder houd ik er ook nog best wat hobby’s op na: op creatief gebied (tekenen, schilderen, muziek en fotografie) en op sportief gebied (fietsen, fitness, skeeleren, squashen (wil ik weer oppakken)). Verder ben ik ondernemend. Mijn doel is om met een eigen onderneming een aantal goede doelen zelfstandig te kunnen ondersteunen.

UITGELICHT DOOR MELODY
bottom of page