top of page
Fun op de bank -1737.jpg

ONS TEAM VERSTERKEN?

Novatore heeft de laatste jaren een mooie groei doorgemaakt. Wij zijn altijd op zoek naar talent en ondernemende professionals die toe zijn aan de volgende stap. De ambitie van Novatore is erop gericht om ons op een vooruitstrevende manier te blijven ontwikkelen, zowel als bedrijf als onze professionals.

Medewerkers binnen Novatore krijgen veel kansen en vrijheid om zich te ontplooien en zich op het gebied van consultancy en/of programma- en verandermanagement te verdiepen.

"Het ondernemerschap, de proactieve houding van onze medewerkers en de instelling om door middel van samenwerking en kennisdeling met elkaar te groeien is wat Novatore sterk maakt."

 

Klik-gesprek

Bij Novatore zijn wij benieuwd naar wie jij echt bent als persoon en waar jij naar op zoek bent in een volgende stap. Wij vragen daarom ook niet om standaard motivatiebrieven. Deel met ons jouw CV en/of LinkedIn en vraag een vrijblijvend 'Klik-gesprek' aan. Zo bekijken we samen of er een match is en wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Geen match? Wellicht hebben wij je dan kunnen helpen met het vinden van de juiste richting en geven je daarin dan graag advies.

Vergaderen - overview door deur -1454.jpg

Melody over Novatore

Bij het solliciteren viel het mij al op dat er een warme persoonlijke sfeer heerst bij Novatore. Het solliciteren was geen verplichte nummer, maar een warm gesprek. Daarbij werd er echt gekeken naar mijn persoonlijke omstandigheden. Dit was voor mij doorslaggevend om voor Novatore te kiezen. Nu ik hier een tijd werk, kan ik alleen maar zeggen dat de eerste indruk bevestigd is. Novatore wil staan voor vernieuwend denken, maar ook ruimte voor ideeën en persoonlijke ontwikkeling staat daar centraal. Samen doen, samen werken en samen richting bepalen voor de organisatie zijn de pijlers van deze organisatie en dat maakt dat ik altijd met enthousiasme naar het werk ga. 
bottom of page