top of page

NOVATORE

NOVATORE

Vernieuwers in samenwerken

 

DIGITALISEREN BIJ DE OVERHEID

Bij Novatore spreken we de taal van de overheid en richten we ons op innovatieve concepten en technologische oplossingen voor digitalisering, contentmanagement en informatielogistiek.
 

“Samen het doel verkennen en de koers uitzetten. Wat dan rest is teamwork en innovatief denken om het soms moeilijk voorstelbare te realiseren dankzij de juiste specialisten om ons heen.”

 

ONZE FOCUS

DOEN WAAR WE GOED IN ZIJN

  • Wij helpen vertrouwelijke, complexe en grote hoeveelheden gegevens logisch, gestructureerd, conform wet- en regelgeving toekomstbestendig te verwerken, te delen en vindbaar te maken.

  • Daarbij zijn we niet alleen sterk in concepten uitwerken, maar ook in het maken van de vertaalslag naar de praktijk. Wat resulteert in realistische, betaalbare en werkbare oplossingen binnen organisaties en ketens van organisaties. Hiervoor hebben we alle up-to-date kennis in huis met daarnaast een aantal sterke partners.

  • We hebben ruime ervaring met vraagstukken binnen de overheid en beschikken over aansprekende referenties bij de rijksoverheid, gemeenten en vergelijkbare organisaties.

KLANTEN DIE ONS KENNEN

raad.png
justis.png
gemrd_edited.jpg
Kinderbescherming.jpg
politie_edited.jpg
SRO logo.png
Openbaar_Ministerie_Logo.gif
gemboz.jpg
Kadaster.jpg
Belastingdienst.jpg
contact

Kantoor

Crown Business Center

Tolnasingel 3

2411 PV Bodegraven

Klik hier om ons te vinden

E-mail

contact@novatore.nl


 

Volg ons:

LinkedIn.png

Laat hieronder een bericht achter, stuur een e-mail of chat direct met ons!

CONTACT

NOVATORE

bottom of page