top of page

VERNIEUWERS IN SAMENWERKEN

 

Bij Novatore spreken we de taal van de overheid en richten we ons op innovatieve concepten en technologische oplossingen voor digitalisering, contentmanagement en informatielogistiek.
Lees verder

NOVATORE         

Vernieuwers in samenwerken

ONZE WERKWIJZE

Wij helpen organisaties met het concretiseren van de ambities op het gebied van digitale transformatie en het begeleiden van daaruit voortkomende veranderingen in de praktijk. Dit doen wij vanuit een integrale benadering waarin mens, proces, informatie en ICT centraal staan en vertalen dit naar passende oplossingen en nieuwe manieren van (samen)werken. Daarbij hebben wij nadrukkelijk ook oog voor de veranderkundige aspecten en impact die een verandering met zich meebrengt op de omgeving.

 

In onze werkwijze maken wij gebruik van diverse instrumenten, van visualisaties en demo-omgevingen tot aan realistische beproevingen in de praktijk, die we dankzij onze samenwerking met onze ICT partner zeer snel kunnen inzetten. De kracht van onze aanpak is dat wij al in een heel vroeg stadium in staat zijn om een goed beeld te schetsen van de toekomstige situatie en aan te geven wat nodig is om de doelstellingen te halen. 

De kracht van Novatore is dat wij bestaan uit een team van deskundigen met ieder een eigen expertise. Door regelmatig kennis met elkaar te delen zijn onze mensen in staat om vraagstukken vanuit diverse invalshoeken te benaderen. 

UITGELICHT

SUCCESVOLLE SAMENWERKINGEN 

raad.png
justis.png
gemrd_edited.jpg
SRO logo.png
Openbaar_Ministerie_Logo.gif
gemboz.jpg
Kinderbescherming.jpg
politie_edited.jpg
logoRvIG.jpg
Belastingdienst.jpg
WERKEN BIJ

Wil jij ons team komen versterken? Wij zijn altijd op zoek naar talent en ondernemende professionals die toe zijn aan de volgende stap. De ambitie van Novatore is erop gericht om ons op een vooruitstrevende manier te blijven ontwikkelen, zowel als bedrijf als onze professionals.

LEES VERDER

Overleg op de bank -1741 (1).jpg

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Volg ons dan op LinkedIn en Instagram

  • Instagram
  • LinkedIn

CONTACT NOVATORE

Crown Business Center

Tolnasingel 3

2411 PV Bodegraven

bottom of page