top of page
  • novatore

Aan boord bij Novatore: Charif Held

Charif Held is deze week begonnen als Consultant bij Novatore. Ondernemend ingesteld en vooral op zoek naar een nieuwe uitdaging die aansluit bij zijn studie, en tegelijk naar een werkgever die dezelfde waarden als hem deelt.

Met een Bachelor in Bedrijfskunde MER en een specialisatie in procesmanagement, is hij begin vorig jaar met een master in Business Process Management and IT begonnen om een verdere verdiepingsslag te maken.


"De klik die ik met Hans en Stef had na het eerste gesprek was ongekend. Wat me het meest aantrok was het familiaire gevoel dat heerst binnen Novatore", zegt Charif. "Er is oprechte interesse in jou als persoon en de ambities die je hebt, en er is veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast worden er ook voldoende tools aangereikt en coaching op maat verzorgd om goed en met zelfvertrouwen van start te gaan. Je staat er niet alleen voor."


Wat wil je meegeven aan andere professionals die ook bij Novatore willen solliciteren?

"Gewoon doen! Wees jezelf en bedenk waarin jij je wilt ontwikkelen als professional en hoe je dit wilt bereiken. Het belangrijkste blijft: ken naast je ontwikkelpunten ook je kracht en durf dat te tonen."


443 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page