top of page
  • daisywestphal

Aan boord bij Novatore: Daisy Westphal

Met de komst van Daisy Westphal is het team van Novatore weer verder uitgebreid. Daisy is enthousiast, nieuwsgierig maar vooral ook vindingrijk en resultaatgericht. Ze is in staat verrassende oplossingen te vinden voor niet alledaagse problemen. Ze heeft een master Rechten op zak, waarbij ze binnen haar studie vooral de focus heeft gelegd op onderwerpen als Informatierecht.

In haar vorige functie richtte zij zich vanuit haar rol als beleidsmedewerker naast beleidszaken op het analyseren en herinrichten van processen en het ontwerpen en implementeren van een maatwerkapplicatie, welke moest voldoen aan nieuwe wet- en regelgeving, maar tegelijkertijd operationeel moest aansluiten binnen de bestaande context. Daarnaast trad zij ook op als Privacy Coördinator. ‘Ik hield mij eigenlijk met heel veel bezig, maar dat heeft mij wel de inspiratie gegeven voor welke richting ik graag op wil’.


Inmiddels is Daisy al enkele maanden binnen bij Novatore. ‘Ik ben heel blij dat ik de stap naar Novatore heb gemaakt. De gesprekken die ik met Hans en Stef had, voelden meteen heel vertrouwd en ik wist dat ik hier echt op mijn plek zou zitten. Iedereen binnen Novatore is bezig met zijn of haar ‘eigen ding’, maar toch ook weer niet, aangezien we doorlopend aan kennisdeling doen en iedereen echt betrokken is met elkaar. Ik heb nu ook een nóg beter beeld van waar ik mij verder in wil ontwikkelen en specialiseren en daar krijg ik ook de ruimte voor.’


Momenteel voert Daisy een opdracht uit bij de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens. ‘Bij de RvIG ben ik betrokken bij het programma ‘Toekomst BRP’. Binnen het programma werk ik mee als Projectmanagement ondersteuner, maar werk ik ook aan vraagstukken rondom autorisaties, privacy- en gegevensbescherming.’ In september start Daisy tevens met een opleiding om zich verder te ontwikkelen als Informatiespecialist.

109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page