top of page
  • novatore

Het succes van digitale transformatie zit in de mensen die het doen

Een verandering heeft pas kans van slagen als betrokkenen ook overtuigd zijn dat het hen helpt om hun werk beter te kunnen uitvoeren. Dit vereist vaak een nauw samenspel tussen verschillende disciplines en degenen die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering.


Onze medewerkers helpen dagelijks bij het leggen van een verbinding tussen de al aanwezige kennis en ervaring en bij het genereren van ideeën en deze vervolgens in de praktijk te brengen. Niet door vanaf de zijlijn te adviseren, maar juist door samen met de betrokkenen de verandering in te zetten en te leren van elke stap.


De waardering van onze opdrachtgevers over hoe wij dit doen, maakt dat Novatore groeit en zich verder ontwikkelt. Niet alleen in omvang, maar ook in de manier waarop wij onze bijdrage leveren vanuit projecten bij gemeenten als Rotterdam en Zoetermeer, maar ook bij het Openbaar Ministerie, de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens en de Raad voor de Kinderbescherming.


Deze ontwikkeling maakt dat zowel jong talent als ervaren adviseurs zich in toenemende mate bij ons aansluiten. Voor wie wij werken en hoe wij dat aanpakken lichten we met regelmaat uit op onze vernieuwde website.16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page