top of page
Zoeken
  • melodymerenciana

Melody behaalt haar master BPMIT!


Deze zomer 2023 heb ik mijn Master Business Process Management en IT (BPMIT) gehaald bij de Open Universiteit!


Nadat ik in 2019 mijn Bachelor Bedrijfskunde heb behaald (via de Open Universiteit), wilde ik graag de overstap maken naar een andere functie richting de IT. Helaas was daar geen mogelijkheid voor bij mijn toenmalige werkgever.


Na een korte zoektocht kwam ik terecht bij Novatore. Daar heb ik mijn ambitie te kennen gegeven en waren de managing partners van Novatore zeer enthousiast. Ik ben toen in september 2021 gestart met mijn Master BPMIT. Het was pittig, maar het feit dat de opdrachten uitgevoerd mochten worden bij de organisatie waar ik op dat moment mijn werk deed, maakte dat ik de theorie meteen in de praktijk kon toepassen. Ik heb daar veel van geleerd en met enthousiasme aan kunnen werken.


Tijdens mijn studie heb ik veel hulp gehad vanuit Novatore. Maar ook mijn thuisfront heeft mij geholpen. Hierbij wil ik dan ook mijn dankbaarheid uiten naar mijn collega’s, vrienden en met name mijn gezin. Zonder hun hulp en steun had ik niet mijn master kunnen afronden!!

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page