top of page
  • novatore

Netwerk van professionals weer van start

Deze week vond een informatieve en vooral ouderwets gezellige netwerkbijeenkomst plaats met bekende professionals uit ons netwerk.

De bijeenkomst stond in het teken van elkaar een update geven wat je bezig houdt, hoe je de afgelopen periode bent doorgekomen en wat je plannen zijn. Vanuit Novatore konden we natuurlijk trots melden dat, naast alle lopende opdrachten binnen de rijksoverheid en gemeenten, er achter de schermen hard gewerkt wordt aan een universele oplossing voor een digitale ID. Deze oplossing, inclusief de mogelijkheid voor verificatie door een willekeurige ander, werd uiteraard ook gedemonstreerd. Dit initiatief is inmiddels uitgegroeid tot een nieuw bedrijf, Credenco, vanuit een gezamenlijk initiatief met Plamo en Sphereon. Behalve een stuk kennisuitwisseling bracht dit ook nieuwe ideeën naar boven hoe dit op andere plekken van toegevoegde waarde kan zijn.

De bijeenkomst was verder vooral een goed moment om elkaar weer eens in levende lijve te spreken, het glas te heffen op de toekomst en smaakt wat ons betreft naar meer!51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page