top of page
  • novatore

Nieuw aan boord bij Novatore: Joline Nijland

Bijgewerkt op: 15 mrt. 2021

Met de komst van Joline Nijland breidt Novatore opnieuw uit.

Joline is een enthousiaste, intelligente en ambitieuze consultant. Begin januari is ze bij ons begonnen als Young Professional. Ze heeft onlangs haar master Bedrijfskunde behaald in de richting Leadership & Change Management. In dat vakgebied heeft Joline praktijkervaring opgedaan tijdens haar stage bij ABN AMRO, waar ze deel uitmaakte van het team dat zich richt op de algehele, digitale transformatie binnen de bank.


Digitaal veranderingsproces

Het geeft haar een enorme kick om mensen te kunnen laten inzien waarom een nieuwe manier van werken veel efficiënter is en wat de voordelen ervan kunnen zijn. Ze heeft zelf ook een belangrijk digitaal veranderingsproces meegemaakt tijdens haar werk in het Oogziekenhuis. De implementatie en de aanpak bij dat project hadden een grote impact op haar kijk op organisatieverandering. “Ik zag in hoe waardevol het is om een organisatieverandering goed te laten verlopen”, legt ze uit. “Ook ontdekte ik mijn interesse om mensen hierin te kunnen helpen en begeleiden.”


Energie

“Het geeft me veel energie wanneer ik mensen kan meenemen in een nieuw proces en kan uitleggen waarom en hoe een nieuwe werkwijze van toegevoegde waarde kan zijn.” Joline wil zich bij Novatore de komende jaren ontwikkelen tot volwaardig consultant.


We zijn blij om haar te verwelkomen in ons team!

188 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page