top of page
  • novatore

Novatore betrekt groter kantoor in Bodegraven: ruimte voor verdere groei

Op 1 juli 2022 is Novatore verhuisd naar Crown Business Center Bodegraven. In het WTC Rotterdam waren we uit ons jasje gegroeid. Om diverse redenen was een groter kantoor wenselijk: de beoogde groei van ons kantoor, het feit dat wij na twee jaren van corona en voornamelijk thuiswerken weer vaker naar kantoor komen, en tot slot omdat samenwerken écht beter werkt als je daarvoor fysiek samenkomt.


Sinds mei 2019 was Novatore gevestigd in het World Trade Center van Rotterdam. De ruimte daar werd echter te klein. “We hebben begin dit jaar een consultant aan ons weten te binden en daar komt binnenkort hopelijk nog een goede senior consultant bij”, legt managing partner Stef van Wunnik uit. “Bovendien werkte iedereen in coronatijd vooral thuis, maar nu zijn we allemaal weer met grote regelmaat gezamenlijk op kantoor. Gelukkig, want dat is goed voor de onderlinge band en de samenwerking met onze strategische partners.”


Voldoende parkeergelegenheid

“In het nieuwe kantoor hebben we zes werkplekken. Bovendien kunnen we gebruikmaken van de vergaderfaciliteiten van Crown Business Center. Handig als we klanten ontvangen of overleg hebben met onze relaties.”

Een ander groot voordeel is de ruime parkeergelegenheid. “Heel anders dan in Rotterdam, en bovendien is parkeren gratis.”


Centrale ligging

Met Bodegraven keert Novatore terug in de gemeente waar het bedrijf in 2017 startte. Destijds begonnen de oprichters Hans Vlak en Stef van Wunnik in een kantoor in het oude centrum.

Crown Business Center Bodegraven bestaat uit twee gebouwen op een zichtlocatie langs snelweg A12. “Wij zitten aan de rustige kant. We kijken uit over de weilanden.”

Maar de nieuwe locatie ligt tegelijk ook strategisch op een goed bereikbare locatie: centraal in de Randstad en op een knooppunt van wegen. “We zijn vanaf hier zo in Den Haag, Utrecht en Rotterdam, de steden waar veel van onze klanten zitten”.Ons nieuwe adres:

Novatore

Tolnasingel 3

2411 PV Bodegraven72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page