top of page
  • novatore

Onze visie op talentontwikkeling

Betekenisvolle opdrachten, zelfontplooiing en vooral plezier in je werk


De tijd dat men jarenlang voor dezelfde organisatie werkte, is allang voorbij. Dit geldt helemaal voor jong talent dat nog zoekende is naar waar hun passie ligt. Daarom zien wij het als een van onze belangrijkste missies om hen daarbij te helpen en hen verder te brengen in hun carrière.


Hans Vlak over werken bij Novatore:

“Bij Novatore werken we graag samen met jong talent aan innovaties voor complexe vraagstukken. Onze opdrachten kenmerken zich door hun politieke gevoeligheid, verscheidenheid aan betrokkenen in projecten en een vaak uitdagende mix van bestaande applicaties en nieuwe, innovatieve oplossingen.


Juist daarom zijn wij ervan overtuigd dat we een uitdagende omgeving kunnen bieden waarin jong talent zich kan ontwikkelen. Dat dit niet voor iedereen weggelegd is hebben wij de laatste jaren wel ervaren. Onze opdrachten zijn veelzijdig en tegelijk heel dynamisch. Dat maakt het werken in deze branche ook zo interessant.”


Wat verwachten we?

Van jong talent verwachten we naast nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen ook relativeringsvermogen en een collegiale instelling. Bij Novatore gaan wij niet voor snel succes maar staat samenwerken centraal. Natuurlijk staan wij wel garant voor het behalen van het beoogde resultaat dat wij vooraf met onze opdrachtgever zo duidelijk mogelijk vaststellen. Dit vraagt niet alleen om uitstekende verbale en schriftelijke vaardigheden, maar ook om het vermogen om je in te leven in de klantsituatie en creativiteit om vernieuwende oplossingen te bedenken.


Talentontwikkeling en beloning

Stef van Wunnik over talentontwikkeling:

“Als adviesbureau hebben we bewust een bepaalde koers uitgestippeld en dagen we mensen uit om zelf initiatief te nemen. Onze visie en manier van werken en hoe we ons positioneren zijn een terugkerend onderwerp van gesprek, zowel een op een als gezamenlijk. Binnen Novatore geven we onze medewerkers nadrukkelijk de ruimte om te experimenteren, fouten te maken en daarvan te leren. Geen enkele dag is hetzelfde, gegarandeerd. We bieden je in ruime mate gelegenheid om je talent te ontdekken en dit verder te ontwikkelen, waar nodig ondersteund door een van onze zeer ervaren adviseurs. Waar nodig is er ruimte voor het volgen van een vervolgopleiding die past bij je ambitie.”


Beloningsmodel dat past bij ondernemerschap

Als organisatie met veel ambitie hebben wij natuurlijk zorgvuldig gekeken hoe ondernemerschap en een gezonde balans tussen werk en privé het beste tot hun recht komen. Uiteraard bieden wij uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris en een bijpassende vergoeding voor allerlei voorzieningen zoals vervoer en pensioen, met bovendien een grote mate van vrijheid om dit naar eigen keuze zelf in te vullen. Daarnaast hebben wij gekozen voor een gebalanceerd beloningsmodel met een variabele component waarbij het salaris substantieel hoger kan uitkomen bij het behalen van vooraf afgesproken doelen. Ondernemerschap en zelfontplooiing worden hiermee geprikkeld én beloond.


Ben je toe aan je volgende stap in je carrière? En wil je doorgroeien van consultant tot zeer ervaren adviseur of volwaardig projectmanager binnen de projecten die wij doen? Mail dan naar contact@novatore.nl.

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page