top of page

Charif Held

Consultant

Charif heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in proces- en informatiemanagement. Daarbij weet hij snel belangrijke informatie op te nemen en door te vertalen naar praktische en duurzame oplossingen, zoals procesanalyses, het opzetten van een Procesarchitectuur en het creëren van een solide basis voor de verdere ontwikkeling van de gehele informatievoorziening binnen een organisatie. 

charif.held@novatore.nl

06 21 26 78 35

  • LinkedIn
Charif -1637.jpg

MEER OVER CHARIF

Mijn persoonlijke motto is: ‘’If opportunity doesn’t knock, then build a door’’. Ik ben van mening dat hoe complex een uitdaging ook is, er altijd een mogelijkheid is deze om te zetten naar een oplossing. Dit is dan ook een instelling die ik zowel privé, als werk gerelateerd nastreef en hanteer.
 

Ik ben een echte sportfanaat en ben wekelijks te vinden in de sportschool, boksschool en de yoga studio. Ik haal mijn ontspanning uit het actief en fit blijven, waardoor dit een belangrijke bezigheid in mijn leven is geworden. Verder ben ik in mijn vrije tijd ook vaak te vinden in de bioscoop bij genres zoals Science Fiction, actie en Marvel films. Daarnaast ben ik gek op reizen en het ontdekken van nieuwe plekken, en ben ik regelmatig te vinden op een motor met mooi weer.  

UITGELICHT DOOR CHARIF
bottom of page