top of page

Daisy Westphal

Consultant

Daisy heeft zich vanuit haar rol als beleidsmedewerker en jurist verder ontwikkeld als informatieadviseur. Zij treedt graag op als verbinder en analist en bewaakt daarbij tevens direct de juridische haalbaarheid op het gebied van privacy- en gegevensbescherming (AVG). 

daisy.westphal@novatore.nl

06 58 81 82 41

  • LinkedIn

MEER OVER DAISY

'If not now, then when?' Ik ben altijd al een vindingrijke doorpakker geweest met een flinke portie scherpe nieuwsgierigheid. Ik ben de nuchterheid zelve, maar ambieer altijd groot. Weloverwogen keuzes vind ik heel belangrijk, maar ik kan ze ook snel en op intuïtie maken.

 

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de keuken om uitgebreid te koken, borrelplanken te maken en recepten te bedenken. Ik ben een echte etensgenieter. Er komt nog een foodblog aan, kan ik alvast vertellen! Verder ga ik graag op reis, doe ik aan hardlopen en boksen, ben ik me stap voor stap aan het verdiepen in fotografie en ben ik een groot hondenliefhebber. Tijdens mijn thuiswerkdagen heb ik dan ook mijn trouwe viervoeter, Woody de Flatcoated Retriever, aan mijn zijde. 

UITGELICHT DOOR DAISY
bottom of page