top of page

Elmo Voeten

Consultant

Gedreven consultant met een affiniteit voor adviseren bij veranderprocessen. Zijn ervaring en opleiding stelt hem in staat om complexe vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te analyseren en een optimaal advies te geven. Vanuit zijn rol als proces analist heeft hij zich verder ontwikkeld als informatieadviseur en (business)consultant met een achtergrond in Arbeidssociologie met een master in Arbeid, Organisatie en Management na zijn studie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij heeft 2 jaar gewerkt als procesanalist bij de gemeente Rotterdam, waar hij ervaring heeft opgedaan met het vertalen van behoeften van de business naar concrete verbeterplannen en ontwerpen. Na zijn werkzaamheden als procesanalist bij de gemeente Rotterdam is hij gestart als business analist bij de gemeente Zoetermeer. Hier ondersteunt hij bij de implementatie van een nieuwe Microsoft 365 e5 applicatie en bij het inrichten van een portal voor het verbeteren van het aanbestedingsproces. 

elmo.voeten@novatore.nl

06 57 68 25 44 

  • LinkedIn
Elmo bij Novatore_edited.jpg

MEER OVER ELMO

"Alle uitdagingen binnen een organisatie staan en vallen bij de menselijke maat. In mijn rol als adviseur ben ik er op gericht om teams, medewerkers en klanten waar nodig te voorzien van persoonlijke ondersteuning bij grote (verander)opgaven. Het oplossen van complexe vraagstukken en het helpen van mensen geeft mij enorm veel energie en voldoening.  

 

In mijn vrije tijd doe ik graag aan thaiboksen en fitness. Ik houd er dan ook van om mijzelf enorm uit te dagen. Deze instelling brengt mij altijd naar de volgende stap in mijn leven, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Tuurlijk moet er ook altijd ruimte zijn voor ontspanning. Dit doe ik dan graag door lekker te koken, oude films te kijken of te lezen. Daarnaast houd ik ook erg van reizen. Of het nou een actieve vakantie is of lekker luieren aan het zwembad, zolang de zon maar lekker schijnt ben ik erbij!"
 

UITGELICHT DOOR ELMO
bottom of page