top of page

Hans Vlak

Managing Partner

Hans is een zeer ervaren project-/programmamanager maar altijd met een hands-on mentaliteit. Deskundige op het gebied van zaakgericht werken binnen de overheid. Vanuit een ruime ervaring op het gebied van documentmanagement, helpt Hans al vele jaren klanten bij selecties, aanbestedingen alsook implementaties.

hans.vlak@novatore.nl

06 23 00 75 37

  • LinkedIn
Hans-1614.jpg

MEER OVER HANS

'Ik breng graag mensen bijeen en probeer hen in hun kracht te zetten. Door hen het vertrouwen te geven en te sturen op hoofdlijnen, maakt mensen graag voor en met mij willen samenwerken.

 

Ik wilde vroeger sportleraar worden en was dan ook altijd met sport bezig. Via de atletieksport ben ik uiteindelijk gediplomeerd trainer geworden en geef ik 2-3 keer per week training aan jonge enthousiaste atleten. Ook hier is het motto: ik moet hen inspireren en stimuleren, dan gaan zij vanzelf ‘shinen’. In het verlengde hiervan ben ik in de rol van bestuurslid Sportzaken gerold (doe dit alweer 14 jaar) waar ik met vele vrijwilligers een atletiekvereniging heb weten neer te zetten waar wij ontzettend trots op zijn. 

 

In mijn (verdere) vrije tijd houd ik van fietsen (zaterdagochtend-tijgers). Tijdens vakanties ga ik graag skiën en wandelen in de Alpen samen met mijn vrouw en volwassen kinderen. 

Naar het motto “Life is to short to drink bad wine” geniet ik waar het kan van het leven en maak ik graag mooie reizen. Stel het niet uit, maar pluk de dag!´

Uitgelicht door Hans

bottom of page