top of page
  • novatore

Aan boord bij Novatore: Paul Klaassen

Met de komst van Paul Klaassen sinds 1 januari is ons team opnieuw versterkt en met zijn brede kennis en ruime ervaring is hij een zeer welkome aanwinst voor Novatore.


Paul is een bedreven en ervaren business analist met een uitgebreide staat van dienst binnen de digitale transformatie bij met name diverse (rijks)overheden.

Met een scherpe focus op het identificeren van de business requirements en het optimaliseren van werkprocessen, speelt Paul een belangrijke rol bij het moderniseren van overheidsdiensten. Zijn pragmatische aanpak is er vooral op gericht op het in korte tijd leveren van klantwaarde zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Momenteel voert Paul een opdracht uit bij de gemeente Utrecht. ‘Bij de gemeente ben ik betrokken bij de introductie van de omgevingswet en de inpassing daarvan in het applicatielandschap. Binnen het programma bied ik als business consultant ondersteuning bij de invoering, nadat het afgelopen jaar vooral in het teken stond van de voorbereiding op deze nieuwe wetgeving."
234 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page