top of page
  • melodymerenciana

Netwerk van professionals bijeenkomst

Bijgewerkt op: 6 okt. 2023


Afgelopen donderdag 28 september vond bij Novatore in Bodegraven een Netwerk van Professionals bijeenkomst plaats. Deze periodieke bijeenkomsten worden georganiseerd om kennis & ervaringen tussen ZZP’ers en kleine adviesorganisaties met elkaar te delen. Daarnaast is het altijd weer goed om elkaar te zien en spreken maar ook nieuwe contacten te leggen


Tijdens deze bijeenkomst is een tweetal casussen besproken. Eén over de Smart VOG en de samenwerking WeGO4IT rondom de impact van de oorlog van Oekraïne en Rusland. Hierbij was er stilgestaan op de impact die de oorlog had voor de vier grote gemeenten. Hoe er binnen letterlijk drie dagen tot een oplossing gekomen moest worden voor het voorzien van leefgeld van de binnenkomende vluchtelingen. Door de samenwerking van de verschillende leveranciers en gemeenten was dit gelukt om op exact de gewenste datum alles te realiseren.


Geïnspireerd door deze twee casussen werd na afloop tijdens de borrel nog lang nagepraat over deze alsook andere ontwikkelingen bij onze klanten.

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page