top of page

Stef van Wunnik

Managing Partner

Stef van Wunnik heeft een achtergrond in ICT- en organisatieadvies en is ruim vijfentwintig jaar werkzaam als projectmanager en organisatieadviseur. Afgelopen 15 jaar heeft Stef met succes omvangrijke projecten geleid op het gebied van digitalisering en digitaal werken binnen de rijksoverheid, met name binnen het justitie domein.  Daarbij heeft hij in combinatie met een agile aanpak in korte tijd een scala aan innovatieve oplossingen succesvol geïntroduceerd.

stef.van.wunnik@novatore.nl

06 20 98 96 75

  • LinkedIn
Stef -1623.jpg

MEER OVER STEF

”Ik zie mezelf als een vrolijke en oprechte levensgenieter die behalve inhoud en resultaat ook veel waarde hecht aan een goede sfeer en een positieve werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Natuurlijk geeft het energie om samen met veel focus ergens hard aan te werken, maar het is ook belangrijk om af en toe gas terug te nemen en stil te staan bij hoe je een iemand kunt helpen. Of ik nu gevraagd wordt als project- of programmamanager, adviseur of expert; waar het om gaat is dat mijn bijdrage het beste in anderen naar boven haalt en daarmee de gewenste impact teweegbrengt. Ik houd van korte lijnen, ben actiegericht en probeer rust en overzicht te brengen voor alle betrokkenen. 

Mijn motto is dan ook: Geef om elkaar, voorkom verspilling en gebruik de energie van jezelf en anderen vooral om creatieve oplossingen te bedenken en aansprekende resultaten te halen.”

UITGELICHT DOOR STEF
bottom of page