top of page

WAAR TOPSPORT & BUSINESS SAMENGAAN

Novatore volgt al enige tijd met grote bewondering de wijze waarop Femke Pluim en Maureen Koster topsport bedrijven. Zij zijn in 2016 op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro geweest. Nu zijn hun pijlen op Tokyo gericht – waar eigenlijk vorig jaar al de Spelen hadden moeten plaatsvinden – en waar ze in 2021 gaan plaatsvinden.
 
De tocht om deze droom waar te maken gaat als topsporter niet zonder een duidelijke koers, hard werken, af en toe teleurstellingen om daar weer sterker uit terug te komen.
 
Hun passie en tomeloze inzet om deze droom waar te maken, spreekt ons aan omdat wij als Novatore ook elke dag bezig zijn om voor onze klanten het beste te leveren. In onze ambitie om binnen de overheidsmarkt zichtbaarder te worden, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die ook deze drive hebben. Wij noemen dit ondernemende medewerkers.


Met onze samenwerking willen wij uiteraard een steentje bijdragen om de droom van Femke en Maureen uit te laten komen, maar ook om mensen te inspireren om samen te gaan werken met de medewerkers van Novatore.

Komende maanden nemen Femke en Maureen ons mee in hun sportieve avontuur door een maandelijkse post (blog) op onze website te plaatsen. 

Zeker nu bekend is geworden dat er geen publiek bij de Olympische Spelen aanwezig zal zijn, hopen wij dat onze bijdrage hen voldoende kan prikkelen om alles te geven.
Meer weten over de drijfveren  van ons en de Olympische droom? Volg ons dan via Linkedin 

bottom of page